KONYA / KULU - Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çanakkale Savaşı’nın tarihimizdeki önemi getirdiği zaferin yanı sıra hem 1. Dünya Savaşı’nın seyrini hem de Osmanlı Devleti’nin içinde bulunduğu durumu değiştirmesinde yatar. Batılı Devletlerin Türkleri Avrupa’dan ve Osmanlı topraklarından silme hayalleri bu zaferle hüsrana uğrar. Balkan Savaşları’nda alınan yenilgilerden sonra umutsuzluğa kapılan Türk milletinin umutlarını yeniden yeşertir. Bu yönüyle tarihte 18 Mart Türklerin batıya olan ilerleyişinin ve gücünün yeniden başladığı gün olarak bilinir. Çanakkale zaferinin tarihi olan 18 Mart her yıl binlerce şehidimizin anıldığı gururlu bir gün olarak tarihimizdeki sarsılmaz yerini almıştır. Türk milleti için 18 Mart önemi ve sonuçlarıyla ne olursa olsun gücümüzün ve umudumuzun asla tükenmediğini tüm dünyaya göstermiştir

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA  PROGRAM DÜZENLENDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZDA DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KUDÜS KONULU BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

KULU İLÇE MÜFTÜSÜ MUHSİN YILDIZ TARAFINDAN ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA MANEVİ VE AHLAKİ DEĞERLER İLE KUDÜS KONULU ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT YİĞİT OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.SINIFLARIMIZDA ÖĞRENCİLER GÖRÜŞÜLDÜ  VE ÖĞRETMENLER ODASINDA ÖĞRETMENLERLE KULU İLÇE MEMLE BERABER İSTİŞAREDE BULUNDULAR.

Kas

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLGİLİ PROGRAM DÜZENLENDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE,ÖĞRETMENLERE VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA DÜZENLENDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERE,ÖĞRETMENLERE VE İDARECİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

GAZİLER GÜNÜ İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ TARAFINDAN BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞTA KAYMAKAMIMIZ ÖMER FARUK CANPOLAT'IN VE PROTOKOL ÜYELERİNİN KATILIMIYLA GERÇELEŞTİRİLDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ,İDARECİLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Eyl

*2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

*2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAVLARI ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

May

KULU BELEDİYESİ SPONSORLUĞUNDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TÜM OKULLARDA DENEME SINAVI YAPILDI. OKULUMUZDAKİ 9-10-11 VE 12. SINIFLARIN HEPSİ DENEME SINAVINA KATILARAK EKSİKLERİNİ GÖRDÜLER VE SINAV ORTAMINI YAŞAMIŞ OLDULAR. iLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE VE KULU BELEDİYESİNE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

KONYA İTFAİYESİNDEN GELEN EKİPLER TARAFINDAN OKULUMUZDA YANGIN TATBİKATI YAPILDI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE YANGININ ÇIKIŞ YERİNE GÖRE NASIL MÜDAHALE YAPILACAĞI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Nis

Okulumuz  Edebiyat Öğretmeni Zeliha TÜRKER ve Meslek Dersleri Öğretmeni Halime BALCI tarafından Ramazan şenlikleri başlatıldı.Öğrencilerimiz Ramazan davulu eşliğinde maniler okudular.