KONYA / KULU - Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi

YENİ MAH. 138675. SK. NO 2 KULU / KONYA
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
08.30-15.30
Arapça-İngilizce
Ulaşım
İlçemize ulaşım Konya-Ankara arasında hizmet veren tarifeli otobüs seferleriyle gerçekleştirilmektedir.
Yerleşim Yeri
Kulu’nun doğusunda Şereflikoçhisar, batısında Haymana, kuzeyinde, Ankara/Bala, güneyinde ise Cihanbeyli ve Tuz Gölü vardır.Tarihi Cilalı Taş Devri´ne dayanan, Kalkolitik, Eski Tunç, Hitit, Frig, Galat, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerini yaşamış, İç Anadolu Bölgesi´nin ortasında Konya iline 150 km Ankara iline 100 km olan bir ilçedir. İlçe adını Kurucusu olan Kuluboğlu Mustafa Bey´den (Kulu Bey) alır.İlçeye bağlı 46 mahalle mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kulu ilçe merkezindedir. Konya il merkezine 150 km, Ankara il merkezine ise 100 km mesafededir.
Sınavsız